Можете да редактирате или изтриете място по следния начин:
- iSharing
- Меню (горе вляво)
- Известия за места
- Изберете приятел
- Изберете място
- Редактирайте мястото или го изтрийте с бутона с кошче
- Запазване
Можете да редактирате или изтриете място по следния начин: