Някои места се разпознават автоматично от системата ни като дом, работа или училище на потребителя. Това се прави, за да Ви е по-лесно да настроите известия за места.
Когато дадено място бъде разпознато, то се показва автоматично на картата, освен ако не сте изключили изцяло маркерите на места. Ако докоснете маркера, ще видите съобщение какво е разпознато мястото и какво искате да направите с него.
- Ако изберете „Да, уведомете ме“, ще бъде настроено известие за място за това място и за този приятел.
- Ако изберете „Редактиране на място“, ще бъдете пренасочени към друг екран, за да редактирате известието за това място.
- Ако изберете „Да не се показва отново“, маркерът на мястото ще изчезне от картата.