За да излезете от приложението iSharing, следвайте тези стъпки:
iSharing > Меню (горе вляво) > Настройки > Изход
След като излезете, местоположението Ви ще остане на последното актуализирано място преди излизането. До името Ви ще се появи икона за прекъсната връзка , която показва, че приложението вече не е свързано. Освен това до името Ви и върху иконата Ви ще се показва колко време е минало от последната актуализация на местоположението.