Можете да изтриете акаунта си в iSharing по следния начин:
- Отворете приложението iSharing
- Изберете „Меню“ (горе вляво)
- Изберете „Настройки“
- Превъртете до самия край
- Изберете „Изтриване на акаунта ми“.
Ако сте се абонирали за Premium, трябва да откажете абонамента си, за да не бъдете таксувани след изтриването на акаунта. Плащанията за абонамента се управляват от Apple App Store и Google Play Store. Можете да откажете абонамента си по следния начин:
- Apple App Store
Настройки > Вашето име > АБОНАМЕНТИ > iSharing > Отказ от абонамента - Google Play Store
Play Store > меню (горе вляво) > Абонаменти > iSharing > Анулиране на абонамента
Имайте предвид, че при изтриване на акаунта информацията Ви ще бъде премахната изцяло и ще трябва да се регистрирате отново, ако решите да използвате iSharing отново в бъдеще.