Místo můžete upravit nebo smazat následovně: iSharing Menu (vlevo nahoře) Upozornění na místa Vyberte přítele Vyberte místo Upravte místo, nebo jej smažte klepnutím na tlačítko koše Uložit 23.10. 2026 05:17 Aktualizováno Související články Jak mohu upravit své Značky míst? Jak jsou místa automaticky rozpoznávána? Jak číst Historii polohy – vypnuté GPS / vypnutá Wi-Fi / úspora energie / vypnutý pohyb Proč se poloha mého přítele neaktualizuje? Vysvětlení stavových štítků [Android] Jak vypnout oznámení „Aktualizace polohy…“