Některá místa náš systém automaticky rozpozná jako domov, práci nebo školu uživatele. Tato místa se rozpoznávají automaticky, abyste si mohli snadno nastavit Upozornění na místa.
Když je určité místo rozpoznáno jako Místo, automaticky se zobrazí na mapě, pokud nemáte značky míst úplně vypnuté. Po klepnutí na značku místa se zobrazí zpráva o tom, jako co bylo místo rozpoznáno, a otázka, co s ním chcete udělat.
- Pokud vyberete „Ano, upozornit mě“, nastaví se pro dané místo a daného přítele Upozornění na místo.
- Pokud vyberete „Upravit místo“, přejdete na další obrazovku, kde můžete Upozornění na místo pro dané místo upravit.
- Pokud vyberete „Znovu nezobrazovat“, značka místa z mapy zmizí.