Úroveň soukromí můžete kdykoli upravit pro každou osobu zvlášť.
- Klepněte na tlačítko Menu (vlevo nahoře)
- Klepněte na Soukromí a přátelé
- Klepněte na přítele a upravte úroveň soukromí
K dispozici jsou 3 různé úrovně soukromí.
- Sdílet polohu a vzdálenost: Váš přítel vidí vaši polohu na mapě.
- Sdílet vzdálenost: Váš přítel vidí pouze vzdálenost mezi vámi dvěma.
- Skrýt informace: Váš přítel nevidí vaše informace.
* Upozorňujeme, že pokud nastavíte úroveň soukromí na „Skrýt informace“ nebo „Sdílet vzdálenost“, druhé osobě se zobrazí indikátor, který jí dá vědět, že je vaše poloha skrytá.