V iSharing respektujeme soukromí a osobní údaje každého.
Proto nebudete moci zobrazit polohu jiné osoby, dokud neschválí vaši žádost o přátelství.
Jakmile se však v aplikaci iSharing stanete přáteli, váš přítel nedostane oznámení, když si zobrazíte jeho polohu nebo Historii polohy.
Pokud váš přítel nezmění své nastavení soukromí, budete moci jeho polohu zobrazit kdykoli.
*Ve výchozím nastavení je soukromí nastaveno na „Sdílet polohu a vzdálenost“.