Přítele můžete odebrat následujícím postupem.
- Menu > Soukromí a přátelé > Vyberte přítele > Smazat přítele
Jakmile je přítel odebrán, už nevidí vaši polohu.
Přítele můžete odebrat následujícím postupem.
Jakmile je přítel odebrán, už nevidí vaši polohu.