Chcete-li se z aplikace iSharing odhlásit, postupujte takto:
iSharing > Menu (levý horní roh) > Nastavení > Odhlásit se
Po odhlášení zůstane vaše poloha na posledním místě aktualizovaném před odhlášením. Vedle vašeho jména se zobrazí ikona odpojení , která značí, že aplikace již není připojena. Vedle vašeho jména a na vaší ikoně se navíc zobrazí doba uplynulá od poslední aktualizace polohy.