Svůj účet iSharing můžete smazat následovně:
- Otevřete aplikaci iSharing
- Vyberte Menu (vlevo nahoře)
- Vyberte Nastavení
- Přejděte úplně dolů
- Vyberte „Smazat můj účet.“
Pokud jste si předplatili službu Premium, musíte své předplatné zrušit, aby vám po smazání účtu nebyly účtovány další platby. Platby za předplatné spravují Apple AppStore a Google Play Store. Předplatné zrušíte následovně:
- Apple AppStore
Nastavení > Vaše jméno > PŘEDPLATNÁ > iSharing > Zrušit - Google Play Store
Obchod Play > nabídka (vlevo nahoře) >Předplatné > iSharing > Zrušit předplatné
Upozorňujeme, že po smazání účtu budou vaše údaje zcela odstraněny a pokud se v budoucnu rozhodnete iSharing znovu vyzkoušet, budete se muset znovu zaregistrovat.