Du kan redigere eller slette et sted på følgende måde:
- iSharing
- Menu (øverst til venstre)
- Stedadvarsler
- Vælg en ven
- Vælg sted
- Rediger stedet, eller slet det ved at trykke på skraldespandsknappen
- Gem
Du kan redigere eller slette et sted på følgende måde: