Visse steder registreres automatisk af vores system som en brugers hjem, arbejde eller skole. Disse steder registreres automatisk, så det bliver nemt for dig at oprette stedadvarsler.
Når et bestemt sted registreres som et sted, vises det automatisk på kortet, medmindre du har slået stedmarkører helt fra. Hvis du trykker på stedmarkøren, får du en besked om, hvad stedet er registreret som, og hvad du vil gøre med det.
- Hvis du vælger "Ja, giv mig besked", oprettes der en stedadvarsel for stedet og for den pågældende ven.
- Hvis du vælger "Rediger sted", kommer du til en anden skærm, hvor du kan redigere stedadvarslen for stedet.
- Hvis du vælger "Vis ikke igen", forsvinder stedmarkøren fra kortet.