Når en ven på din iSharing-konto afslutter en køretur, registrerer iSharing det automatisk og sender dig en notifikation som den nedenfor:
Notifikationen giver dig følgende oplysninger:
- Hvem vennen er, og hvornår vedkommende stoppede med at køre
- Køreafstanden
- Den højeste hastighed, vedkommende nåede
Du modtager køreadvarsler for dine venners ture, selvom du ikke selv kører.
Sådan opretter du køreadvarsler
Du kan selv vælge, hvilke venner du vil modtage køreadvarsler for. Sådan slår du køreadvarsler til eller fra for en bestemt ven:
- Åbn iSharing
- Tryk på Menu (øverst til venstre)
- Tryk på Administrer advarsler > Køreadvarsler
- Slå kontakten ud for hver ven til eller fra