Sådan logger du ud af iSharing-appen:
iSharing > Menu (øverste venstre hjørne) > Indstillinger > Log ud
Når du logger ud, bliver din placering stående på det sidst opdaterede sted, før du loggede ud. Et ikon for afbrudt forbindelse vises ved siden af dit navn for at vise, at appen ikke længere er forbundet. Desuden vises tiden siden sidste placeringsopdatering ved siden af dit navn og på dit ikon.