Du kan slette din iSharing-konto sådan her:
- Åbn iSharing-appen
- Vælg Menu (øverst til venstre)
- Vælg Indstillinger
- Rul helt ned
- Vælg "Slet min konto".
Hvis du har tilmeldt dig Premium, skal du opsige dit abonnement, så du ikke bliver opkrævet, efter at du har slettet din konto. Betalinger for abonnementer administreres af Apple App Store og Google Play Butik. Du kan opsige dit abonnement sådan her:
- Apple App Store
Indstillinger > Dit navn > ABONNEMENTER > iSharing > Annuller abonnement - Google Play Butik
Play Butik > menu (øverst til venstre) >Abonnementer > iSharing > Opsig abonnement
Bemærk, at når du sletter din konto, bliver dine oplysninger fjernet fuldstændigt, og du skal tilmelde dig igen, hvis du vil give iSharing en chance mere i fremtiden.