Όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσετε με φίλους στο iSharing διαγράφονται αυτόματα 30 ημέρες μετά την αποστολή τους, ξεκινώντας από τα παλαιότερα.
Αν το μήνυμα είναι λιγότερο από 30 ημερών, μπορείτε να το διαγράψετε μόνο από τη δική σας συσκευή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Πώς να διαγράψετε μια συνομιλία (μηνύματα) από τη συσκευή σας:
-
Ανοίξτε την εφαρμογή iSharing
-
Πατήστε το εικονίδιο μηνυμάτων πάνω δεξιά για να ανοίξει τα Εισερχόμενα
-
Στη λίστα μηνυμάτων, σύρετε προς τα αριστερά τη συνομιλία που θέλετε να διαγράψετε
-
Πατήστε το εικονίδιο κάδου απορριμμάτων για να διαγράψετε τη συνομιλία
❗ Λάβετε υπόψη: Δεν υποστηρίζεται η διαγραφή μεμονωμένων μηνυμάτων. Μπορείτε να διαγράψετε μόνο ολόκληρες συνομιλίες.
⚠️ Επίσης, οι συνομιλίες που διαγράφετε αφαιρούνται μόνο από τη δική σας συσκευή. Το άλλο άτομο πρέπει να διαγράψει τη συνομιλία στη δική του συσκευή για να αφαιρεθεί και εκεί.