Μπορείτε να διαγράψετε έναν φίλο με την παρακάτω διαδικασία.
- Μενού > Απόρρητο και φίλοι > Επιλέξτε φίλο > Διαγραφή φίλου
Μόλις διαγραφεί ο φίλος, δεν θα μπορεί πλέον να βλέπει την τοποθεσία σας.
Μπορείτε να διαγράψετε έναν φίλο με την παρακάτω διαδικασία.
Μόλις διαγραφεί ο φίλος, δεν θα μπορεί πλέον να βλέπει την τοποθεσία σας.