Για να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή iSharing, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
iSharing > Μενού (επάνω αριστερή γωνία) > Ρυθμίσεις > Αποσύνδεση
Όταν αποσυνδέεστε, η τοποθεσία σας θα παραμείνει στο τελευταίο σημείο που ενημερώθηκε πριν από την αποσύνδεση. Ένα εικονίδιο αποσύνδεσης θα εμφανιστεί δίπλα στο όνομά σας, υποδεικνύοντας ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον συνδεδεμένη. Επιπλέον, ο χρόνος που έχει περάσει από την τελευταία ενημέρωση τοποθεσίας θα εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας και στο εικονίδιό σας.