Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας iSharing ως εξής:
- Ανοίξτε την εφαρμογή iSharing
- Επιλέξτε Μενού (επάνω αριστερά)
- Επιλέξτε Ρυθμίσεις
- Κάντε κύλιση μέχρι το τέλος
- Επιλέξτε «Διαγραφή του λογαριασμού μου».
Αν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία Premium, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, ώστε να μη χρεωθείτε μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Οι πληρωμές συνδρομών διαχειρίζονται από το Apple AppStore και το Google Play Store. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ως εξής:
- Apple AppStore
Ρυθμίσεις > Το όνομά σας > ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ > iSharing > Ακύρωση - Google Play Store
Play Store > μενού (επάνω αριστερά) >Συνδρομές > iSharing > Ακύρωση συνδρομής
Λάβετε υπόψη ότι, όταν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, οι πληροφορίες σας θα αφαιρεθούν πλήρως και θα πρέπει να εγγραφείτε ξανά αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε ξανά το iSharing στο μέλλον.