Στο iSharing σεβόμαστε το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα όλων.
Επομένως, δεν θα μπορείτε να δείτε την τοποθεσία κάποιου άλλου μέχρι να εγκρίνει το αίτημα φιλίας σας.
Ωστόσο, μόλις γίνετε φίλοι στην εφαρμογή iSharing, ο φίλος σας δεν θα λαμβάνει ειδοποίηση όταν ελέγχετε την τοποθεσία ή το ιστορικό τοποθεσιών του.
Εκτός αν ο φίλος σας αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του, θα μπορείτε να βλέπετε την τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή.
*Από προεπιλογή, οι ρυθμίσεις απορρήτου έχουν οριστεί σε «Κοινοποίηση τοποθεσίας και απόστασης».