נתוני המיקום של כל משתמש נשמרים בשרת שלנו עד 90 יום. משתמשים אינם יכולים לשנות או למחוק את היסטוריית המיקומים שלהם באופן ידני.
אם תרצו להסתיר את היסטוריית המיקומים שלכם ממשתמש אחר, תוכלו לשנות את הגדרות הפרטיות.
נתוני המיקום של כל משתמש נשמרים בשרת שלנו עד 90 יום. משתמשים אינם יכולים לשנות או למחוק את היסטוריית המיקומים שלהם באופן ידני.
אם תרצו להסתיר את היסטוריית המיקומים שלכם ממשתמש אחר, תוכלו לשנות את הגדרות הפרטיות.