אפשר לעזוב מעגל לפי השלבים הבאים.
- תפריט > ניהול מעגל > הקישו על המעגל > הקישו על הכפתור "עזיבת המעגל".
אם אתם יצרתם את המעגל, תצטרכו למחוק אותו. מחיקת המעגל פירושה שהמעגל יימחק עבור כל החברים בו.
- תפריט > ניהול מעגל > הקישו על המעגל > הקישו על הכפתור "מחיקת מעגל".