אם אתם לא רוצים לקבל התראות מקום שהוגדרו למעגל שלכם, אפשר לכבות את ההתראות כדי שלא תקבלו אותן יותר. (שאר חברי המעגל ימשיכו לקבל התראות עד שהמקום יימחק.)
- הקישו על הכפתור 'מקומות' במסך שמציג את רשימת חברי המעגל שלכם.
(או)
תפריט > התראות מקום > בחרו מעגל - הקישו על סמל הפעמון.