Az iSharingben a barátaiddal váltott összes üzenet az elküldésük után 30 nappal automatikusan törlődik, a legrégebbiektől kezdve.
Ha az üzenet 30 napnál újabb, az alábbi lépésekkel törölheted csak a saját eszközödről:
Csevegés (üzenetek) törlése az eszközödről:
-
Nyisd meg az iSharing alkalmazást
-
Koppints a jobb felső sarokban lévő üzenet ikonra a Beérkezett üzenetek megnyitásához
-
Az üzenetlistában húzd balra a törölni kívánt csevegést
-
Koppints a kuka ikonra a csevegés törléséhez
❗ Fontos: Egyes üzenetek külön törlése nem támogatott. Csak teljes csevegéseket törölhetsz.
⚠️ Emellett a törölt csevegések csak a te eszközödről törlődnek. A másik félnek a saját eszközén kell törölnie a csevegést ahhoz, hogy ott is eltűnjön.