Az alábbi lépésekkel törölhetsz egy ismerőst.
- Menü > Adatvédelem és barátok > Válassz egy barátot > Barát törlése
Miután törölted az ismerőst, ő többé nem látja a helyzetedet.
Az alábbi lépésekkel törölhetsz egy ismerőst.
Miután törölted az ismerőst, ő többé nem látja a helyzetedet.