Az iSharing alkalmazásból így jelentkezhetsz ki:
iSharing > Menü (bal felső sarok) > Beállítások > Kijelentkezés
Kijelentkezés után a helyzeted a kijelentkezés előtti utolsó frissített helyen marad. A neved mellett megjelenik egy kapcsolat nélküli ikon , ami azt jelzi, hogy az alkalmazás már nincs csatlakozva. Emellett a neved mellett és az ikonodon az is látható lesz, mennyi idő telt el az utolsó helyfrissítés óta.