Így törölheted az iSharing-fiókodat:
- Nyisd meg az iSharing alkalmazást
- Válaszd a Menü lehetőséget (bal felső sarok)
- Válaszd a Beállítások lehetőséget
- Görgess egészen le
- Válaszd a „Fiókom törlése” lehetőséget.
Ha előfizettél a Prémium szolgáltatásra, le kell mondanod az előfizetésedet, hogy a fiók törlése után ne terheljünk díjat. Az előfizetési díjakat az Apple App Store és a Google Play Áruház kezeli. Az előfizetést így mondhatod le:
- Apple App Store
Beállítások > A neved > ELŐFIZETÉSEK > iSharing > Lemondás - Google Play Áruház
Play Áruház > menü (bal felső sarok) >Előfizetések > iSharing > Előfizetés lemondása
Felhívjuk a figyelmedet, hogy a fiókod törlésekor az adataid véglegesen törlődnek, és ha a jövőben újra ki szeretnéd próbálni az iSharinget, újra regisztrálnod kell.