Az iSharingnél mindenki magánszféráját és személyes adatait tiszteletben tartjuk.
Ezért mások helyét csak azután láthatod, hogy elfogadták a barátkérelmedet.
Ha azonban már barátok vagytok az iSharing alkalmazásban, a barátod nem kap értesítést, amikor megnézed a helyét vagy a helyelőzményeit.
Hacsak a barátod nem módosítja az adatvédelmi beállításait, bármikor láthatod a helyét.
*Alapértelmezés szerint az adatvédelmi beállítás „Helyzet és távolság megosztása” értékre van állítva.