Je kunt een plaats als volgt bewerken of verwijderen:
- iSharing
- Menu (linksboven)
- Plaats waarschuwingen
- Kies een vriend
- Kies een plaats
- Bewerk de plaats of verwijder de plaats met de prullenbakknop
- Opslaan
Je kunt een plaats als volgt bewerken of verwijderen: