Bepaalde plaatsen worden door ons systeem automatisch herkend als het huis, werk of de school van een gebruiker. Deze plaatsen worden automatisch gedetecteerd, zodat je eenvoudig Plaats waarschuwingen kunt instellen.
Wanneer een specifieke plek als Plaats wordt gedetecteerd, wordt die automatisch op de kaart weergegeven, tenzij je Plaatsmarkeringen volledig hebt uitgeschakeld. Als je op de Plaatsmarkering drukt, krijg je een bericht over als wat de Plaats is gedetecteerd en wordt je gevraagd wat je ermee wilt doen.
- Als je "Ja, waarschuw me" kiest, wordt er voor die plaats en die vriend een Plaats waarschuwing ingesteld.
- Als je "Plaats bewerken" kiest, ga je naar een ander scherm waar je de Plaats waarschuwing voor die plaats kunt bewerken.
- Als je "Laat dit niet meer zien" kiest, verdwijnt de Plaatsmarkering van de kaart.