Wanneer een vriend in je iSharing-account klaar is met een rit, detecteert iSharing dit automatisch en stuurt het je een melding zoals hieronder:
De melding geeft je de volgende informatie:
- Welke vriend het is en wanneer diegene klaar was met rijden
- De gereden afstand
- De bereikte topsnelheid
Je ontvangt Waarschuwingen bij rijden voor de ritten van je vrienden, ook als je zelf niet rijdt.
Zo stel je Waarschuwingen bij rijden in
Je kunt kiezen voor welke vrienden je Waarschuwingen bij rijden ontvangt. Volg deze stappen om Waarschuwingen bij rijden voor een specifieke vriend in of uit te schakelen:
- Open iSharing
- Tik op Menu (linksboven)
- Tik op Beheer meldingen > Waarschuwingen bij rijden
- Zet de schakelaar naast elke vriend aan of uit