De locatiegegevens van elke gebruiker worden maximaal 90 dagen op onze server bewaard. Gebruikers kunnen hun locatiegeschiedenis niet zelf aanpassen of verwijderen.
Wil je je locatiegeschiedenis verbergen voor een andere gebruiker? Dan kun je je privacy-instellingen wijzigen.