Alle berichten die je in iSharing met vrienden uitwisselt, worden 30 dagen na verzending automatisch verwijderd, te beginnen met de oudste.
Als het bericht minder dan 30 dagen oud is, kun je het met de onderstaande stappen alleen van je eigen apparaat verwijderen:
Zo verwijder je een chat (berichten) van je apparaat:
-
Open de iSharing-app
-
Tik rechtsboven op het berichtpictogram om je Inbox te openen
-
Veeg naar links in de berichtenlijst op de chat die je wilt verwijderen
-
Tik op het prullenbakpictogram om de chat te verwijderen
❗ Let op: Losse berichten verwijderen wordt niet ondersteund. Je kunt alleen volledige chatgesprekken verwijderen.
⚠️ Verwijderde chats worden bovendien alleen van je eigen apparaat verwijderd. De andere persoon moet de chat op zijn of haar eigen apparaat verwijderen om hem daar ook te laten verdwijnen.