Je kunt een vriend op de volgende manier verwijderen.
- Menu > Privacy en vrienden > Kies een vriend > Verwijder de vriend
Zodra de vriend is verwijderd, kan die je locatie niet meer zien.
Je kunt een vriend op de volgende manier verwijderen.
Zodra de vriend is verwijderd, kan die je locatie niet meer zien.