Bij iSharing respecteren we ieders privacy en persoonlijke gegevens.
Daarom kun je de locatie van iemand anders pas zien nadat diegene je vriendschapsverzoek heeft goedgekeurd.
Zodra jullie vrienden zijn in de iSharing-app, krijgt je vriend echter geen melding wanneer je diens locatie of locatiegeschiedenis bekijkt.
Tenzij je vriend de privacy-instellingen wijzigt, kun je de locatie op elk moment bekijken.
*Standaard staan de privacy-instellingen op “Deel locatie en afstand.”