Slik redigerer eller sletter du et sted: iSharing Meny (øverst til venstre) Stedsvarsler Velg venn Velg sted Rediger stedet, eller slett det ved å trykke på søppelbøtteknappen Lagre 29. oktober 2026 kl. 06.34 Oppdatert Relaterte artikler Hvordan redigerer jeg stedsmarkørene mine i iSharing? Hvordan registrerer iSharing steder automatisk? Slik leser du posisjonsloggen i iSharing – GPS av, Wi-Fi av, strømsparing, bevegelse av Hvorfor oppdateres ikke posisjonen til vennen min i iSharing? Statusetiketter forklart [Android] Slik slår du av varselet «Oppdaterer posisjon ...» i iSharing