Enkelte steder blir automatisk gjenkjent av systemet vårt som hjemmet, jobben eller skolen til en bruker. Disse stedene registreres automatisk for at det skal være enkelt for deg å sette opp stedsvarsler.
Når et bestemt sted blir gjenkjent som et sted, vises det automatisk på kartet, med mindre du har slått av stedsmarkører helt. Hvis du trykker på stedsmarkøren, får du en melding om hva stedet er gjenkjent som, og blir spurt om hva du vil gjøre med det.
- Hvis du velger «Ja, varsle meg», settes det opp et stedsvarsel for stedet og for den vennen.
- Hvis du velger «Rediger sted», kommer du til en annen skjerm der du kan redigere stedsvarselet for stedet.
- Hvis du velger «Ikke vis igjen», forsvinner stedsmarkøren fra kartet.