Posisjonsdataene til alle brukere lagres på serveren vår i opptil 90 dager. Brukere kan ikke endre eller slette posisjonsloggen sin manuelt.
Hvis du vil skjule posisjonsloggen din for en annen bruker, kan du endre personverninnstillingene dine.
Posisjonsdataene til alle brukere lagres på serveren vår i opptil 90 dager. Brukere kan ikke endre eller slette posisjonsloggen sin manuelt.
Hvis du vil skjule posisjonsloggen din for en annen bruker, kan du endre personverninnstillingene dine.