Du kan når som helst justere personvernnivået for hver enkelt person.
- Trykk på menyknappen (øverst til venstre)
- Trykk på Personvern og venner
- Trykk på en venn og juster personvernnivået
Det finnes 3 ulike personvernnivåer.
- Del posisjon og avstand: Vennen din kan se posisjonen din på kartet.
- Del avstand: Vennen din kan bare se avstanden mellom dere.
- Skjul informasjon: Vennen din kan ikke se informasjonen din.
* Merk at hvis du setter personvernnivået til «Skjul informasjon» eller «Del avstand», vises en indikator for den andre personen som viser at posisjonen din er skjult.