Alle meldinger du utveksler med venner i iSharing, slettes automatisk 30 dager etter at de ble sendt, de eldste først.
Hvis meldingen er mindre enn 30 dager gammel, kan du slette den bare fra din egen enhet ved å følge trinnene nedenfor:
Slik sletter du en chat (meldinger) fra enheten din:
-
Åpne iSharing-appen
-
Trykk på meldingsikonet øverst til høyre for å åpne Innboks
-
Sveip mot venstre på chatten du vil slette, i meldingslisten
-
Trykk på søppelbøtteikonet for å slette chatten
❗ Merk: Det er ikke mulig å slette enkeltmeldinger. Du kan bare slette hele chatter.
⚠️ Slettede chatter fjernes dessuten bare fra din enhet. Den andre personen må slette chatten på sin egen enhet for at den skal forsvinne der også.