Hos iSharing respekterer vi alles personvern og personopplysninger.
Derfor kan du ikke se posisjonen til noen andre før de har godkjent venneforespørselen din.
Når dere først er venner i iSharing-appen, får ikke vennen din noe varsel når du sjekker posisjonen eller posisjonsloggen deres.
Med mindre vennen din endrer personverninnstillingene sine, kan du se posisjonen når som helst.
*Som standard er personverninnstillingene satt til «Del posisjon og avstand».