Slik sletter du en venn. Meny > Personvern og venner > Velg venn > Slett vennen Når vennen er slettet, kan de ikke lenger se posisjonen din. 29. oktober 2026 kl. 06.34 Oppdatert Relaterte artikler Hvordan fjerner jeg noen fra kretsen min i iSharing? Kan jeg spore noen med iSharing uten at de vet det? Kan jeg skjule posisjonen min for en venn i iSharing? Hvordan sletter jeg iSharing-kontoen min? Kan jeg dele posisjonen min med venner som ikke bruker iSharing?