Slik logger du ut av iSharing-appen:
iSharing > Meny (øverst til venstre) > Innstillinger > Logg ut
Når du logger ut, blir posisjonen din stående på det sist oppdaterte stedet før du logget ut. Et frakoblet-ikon vises ved siden av navnet ditt for å vise at appen ikke lenger er tilkoblet. I tillegg vises tiden siden siste posisjonsoppdatering ved siden av navnet ditt og på ikonet ditt.