Slik sletter du iSharing-kontoen din:
- Åpne iSharing-appen
- Velg Meny (øverst til venstre)
- Velg Innstillinger
- Rull helt ned
- Velg «Slett kontoen min».
Hvis du har abonnert på Premium, må du avslutte abonnementet, slik at du ikke blir belastet etter at kontoen er slettet. Abonnementsbetalinger administreres av Apple App Store og Google Play Butikk. Slik avslutter du abonnementet:
- Apple App Store
Innstillinger > Navnet ditt > ABONNEMENTER > iSharing > Avslutt abonnement - Google Play Butikk
Play Butikk > meny (øverst til venstre) >Abonnementer > iSharing > Avslutt abonnementet
Merk at når du sletter kontoen din, blir informasjonen din fjernet helt, og du må registrere deg på nytt hvis du vil prøve iSharing igjen senere.