Datele de locație ale fiecărui utilizator sunt stocate pe serverul nostru timp de până la 90 de zile. Utilizatorii nu își pot modifica sau șterge manual istoricul locațiilor.
Dacă vrei să-ți ascunzi istoricul locațiilor față de un alt utilizator, îți poți schimba setările de confidențialitate.