Poți ajusta nivelul de confidențialitate pentru fiecare persoană oricând.
- Apasă butonul Meniu (stânga sus)
- Apasă Confidențialitate și prieteni
- Apasă pe un prieten și ajustează nivelul de confidențialitate
Există 3 niveluri diferite de confidențialitate.
- Partajează locația și distanța: Prietenul tău îți poate vedea locația pe hartă.
- Partajează distanța: Prietenul tău poate vedea doar distanța dintre voi doi.
- Ascunde informațiile: Prietenul tău nu îți poate vedea informațiile.
* Reține că, dacă setezi nivelul de confidențialitate la „Ascunde informațiile” sau „Partajează distanța”, celeilalte persoane îi va apărea un indicator care o anunță că locația ta este ascunsă.