Poți șterge un prieten urmând pașii de mai jos.
- Meniu > Confidențialitate și prieteni > Selectează prietenul > Șterge prietenul
După ce prietenul a fost șters, acesta nu îți mai poate vedea locația.
Poți șterge un prieten urmând pașii de mai jos.
După ce prietenul a fost șters, acesta nu îți mai poate vedea locația.