Toate mesajele schimbate cu prietenii în iSharing sunt șterse automat la 30 de zile după ce au fost trimise, începând cu cele mai vechi.
Dacă mesajul are mai puțin de 30 de zile, îl poți șterge doar de pe dispozitivul tău urmând pașii de mai jos:
Cum ștergi o conversație (mesaje) de pe dispozitivul tău:
-
Deschide aplicația iSharing
-
Atinge pictograma de mesaje din dreapta sus pentru a deschide Inbox
-
În lista de mesaje, glisează spre stânga pe conversația pe care vrei s-o ștergi
-
Atinge pictograma coșului de gunoi pentru a șterge conversația
❗ Reține: Ștergerea mesajelor individuale nu este acceptată. Poți șterge doar conversații întregi.
⚠️ De asemenea, conversațiile șterse sunt eliminate doar de pe dispozitivul tău. Cealaltă persoană trebuie să șteargă conversația de pe propriul dispozitiv pentru ca aceasta să fie eliminată și acolo.