La iSharing, respectăm confidențialitatea și informațiile personale ale tuturor.
Prin urmare, nu vei putea vedea locația altei persoane până când aceasta nu îți aprobă cererea de prietenie.
Totuși, după ce deveniți prieteni în aplicația iSharing, prietenul tău nu va primi o notificare când îi verifici locația sau istoricul locațiilor.
Dacă prietenul tău nu își schimbă setările de confidențialitate, îi vei putea vedea locația oricând.
*Implicit, setările de confidențialitate sunt setate la „Partajează locația și distanța”.